Autobanden

Bij Carfit Groningen ​werken wij met monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken wij over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Wij kunnen hierdoor een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van autobanden en geven wij graag advies over bijvoorbeeld ​zomerbanden​, ​winterbanden​ en ​vierseizoenenbanden​.

Winterbanden

Het is verstandig om te wisselen naar ​winterbanden​ als de temperaturen onder de zeven graden liggen. Naast dat winterbanden geschikt zijn voor het rijden in de sneeuw, is het met winterbanden ook veiliger om te rijden met regen en ijs. Daarnaast geven winterbanden meer grip dan ​zomerbanden​ doordat het profiel van de band dieper ligt.

Naast onze kennis over winterbanden, bieden wij ook een groot aanbod aan winterbanden voor de verkoop. Wil je ​winterbanden kopen​? Dan voorzien wij van Carfit Groningen ,​ je graag van een uitgebreid advies. Wij selecteren graag de ​beste winterbanden​ voor jou en je auto.

Uitlijnen
Toen de fabrikant uw auto maakte, zijn de wielen en de ophanging op een bepaalde manier ingesteld. Dit is de ideale instelling omdat het stuur recht staat en alle vier de banden in dezelfde richting wijzen, met de juiste afstanden tussen de wielen onder de auto. Wanneer er problemen zijn met de uitlijning van de auto, moet de auto opnieuw uitgelijnd worden.