BETAALBARE SERVICE

Wij kunnen uw auto tegen een voordelig tarief een onderhoudsbeurt geven. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, banden vervangen, glasschade, computerstoringen aan uw auto en het inbouwen van carkits en navigatiesystemen. Ook voor het bijvullen van uw Airco en spoelen van uw automaatbak!

REPARATIES EN ONDERHOUD

U kunt bij ons terecht voor reparaties, kleine en grote onderhoudsbeurten aan uw auto.

ONDERHOUD

U kunt bij Carfit Groningen terecht voor een grote en kleine beurt. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, banden vervangen, glasschade, computerstoringen aan uw auto en het bijvullen van de airco. Ook voor APK-keuringen bent u bij Carfit Groningen aan het juiste adres.

REPARATIES

Naast reguliere onderhoud bieden wij reparaties aan voor elk merk en type auto. We hebben veel kennis en expertise in huis zodat u weer zo spoedig mogelijk de weg op kunt.

VLOTTE SERVICE

Wij hopen u altijd binnen korte termijn te kunnen helpen met uw auto, zodat u snel weer uw auto ter beschikking heeft.

JARENLANGE ERVARING

Carfit Groningen is jarenlang actief in Noord-Nederland en we hopen nog jaren voor tevreden klanten te zorgen!

DE BESTE ONDERDELEN

Carfit Groningen werkt met kwalitatief goede en betaalbare onderdelen. Via vaste leveranciers waar we jarenlange ervaring mee hebben, kunnen we deze snel geleverd krijgen.

 

Banden

Wij zijn ook gespecialiseerd in banden en service werkzaamheden zoals montage en reparatie van banden, uitlijnen en balanceren. U heeft de keuze uit een breed assortiment kwaliteitsmerken banden. Bij ons vindt u altijd de juiste band die past bij uw budget. Wij leveren diverse topkwaliteit banden tegen de scherpste prijs.

Remmen

De veiligheid van uw remsysteem is onze zaak! Echt zeker van uw remmen bent u echter pas als u uw remmen regelmatig laat controleren. Dat is niet alleen beter voor uw veiligheid, maar het kan ook veel geld besparen, Want te lang doorrijden met versleten remblokken kan extreme remslijtage veroorzaken, zodat deze vervangen moeten worden. Dat is een onnodige extra kostenpost die u eenvoudig kunt vermijden.

Accu’s

Om te voorkomen dat u met pech stil komt te staan, raden wij u aan om uw accu elke 4 jaar te vervangen. Daarnaast is het raadzaam om elk jaar een accutest te doen, zodat u precies weet wat de conditie en startcapaciteit van uw accu is.

Schokdempers

Versleten schokdempers kunnen de verkeersveiligheid van u en andere weggebruikers in gevaar brengen. Het rijden met slechte schokdempers beïnvloedt uw rijgedrag, rijcomfort en wegligging negatief. Wij adviseren u de conditie van uw schokdempers regelmatig door een professional te laten controleren.