• Home

Nieuwe kentekenloketten voor overschrijven voertuigen

De RDW heeft de stichting ‘Kentekenloket’ op 16 september een erkenning verleend voor het op naam zetten en overschrijven van voertuigen en het plaatsen, verlengen en beëindigen van een schorsing. Naast PostNL en de RDW zelf is Stichting Kentekenloket de derde erkende instantie hiervoor. Hierdoor komen er nog meer plekken in Nederland waar de burger gebruik kan maken van de RDW-diensten.

400 nieuwe kentekenloketten

Voertuigeigenaren konden altijd al terecht bij de 900 balies van PostNL en de 19 loketten van de RDW. Daar komen straks nieuwe kentekenloketten bij onder de naam ‘Kentekenloket’, waar voertuigbezitters hun auto, motor, brommer of bedrijfswagen kunnen overschrijven of schorsen. Deze loketten zijn veelal te vinden bij autobedrijven. De kentekenloketten worden in de loop van dit jaar actief. Meer informatie vindt u op de website van Stichting Kentekenloket.

Bron: RDW

wij-gaan-verhuizen

Wij gaan verhuizen

Vanaf 14 mei 2015 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie in Groningen. Wij werken en keuren alleen nog op ons nieuwe adres. Dezelfde uitstekende service en lage prijzen.

U bent voortaan van harte welkom op het volgende adres:

Rouaanstraat 23 C
9723 CC Groningen

Onze openingstijden zijn van 9:00 uur tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.